Derfor bliver du skøn af sex

Sex er ikke bare sundt, sjovt og skøn, det kan rent faktisk også få dig til at se lidt ekstra skøn. Måske ikke nødvendigvis i selve akten, men efterfølgende. 

Her kan du læse nogen af grundene til at sex er godt for dig. Det kan godt være, at det ikke er alle af tingene der har den store effekt, men det betyder jo ikke, at det skader at prøve.

De fleste ved naturligvis godt at motion er vigtigt for vores krop, og når man dyrker sex får man også og motion. Man forbrænder rigtig mange kalorier i timen ved at dyrke sex. Man kommer dog nok ikke uden om, at det er de færreste samlejer, der varer i timevis – men så skal der bare lidt flere til.

At dyrke ses styrker immunforsvaret, da ens niveau af antistoffer stiger, hvis man har sex et par gange om ugen. Et sundt immunforsvar holder forkølelser og lignende væk, og der er ikke noget der kan få vores hud mere træt ud end forkølelse og andre sygdomme. Sex er desuden også godt for hjertet.

Det bedste antistressmiddel

Både ens humør og fysik kan blive voldsomt præget af stress. Det kan få huden til at se grå ud, og man kan blive helt bleg, hvis man går og er stresses. Der er mange undersøgelser, der viser, at sex har en antistressende effekt – sex mindsker nemlig niveauet af stress-hormonet kortisol i din krop.

Stress er en af de store syndere, når det kommer til sygefravær af længere tid, så det er faktisk også i samfundets tjeneste at du skal have sex. Desuden er sex også rigtig godt for søvnen, da man kommer til at slappe af i kroppen efterfølgende.

Hvad med lysten?

Det er naturligvis meget godt, at alt det sex er dejligt. Man kommer dog heller ikke uden om, at der kan være problemer forbundet med det. Det kan eksempelvis være, at man ikke er i et forhold og derfor ikke har naturligvis adgang til det. Det kan også lige så vel være, at man er i forhold og måske har været det i mange år, og lysten derfor måske ikke er helt så stor, som den var en gang. Hvis det kniber lidt med dette, så prøv at tilsætte lidt krydderi i form af sexlegetøj (se stort udvalg her) rollespil eller noget helt tredje.