Musthaves i skogarderoben

Ligesom tøjmoden ændrer skomoden sig hele tiden, og der opstår ofte nye trends. Derfor kan det være svært at vurdere, hvilke sko man egentlig bør have i garderoben. Her er fem musthaves, der til sammen udgør en god base for din skogarderobe.

Flade sandaler

Her om sommeren er et par flade hverdagssandaler et must. De kan bruges til både shorts, nederdele og kjoler og er desuden behagelige i det varme vejr, fordi dine fødder nemt kan ånde. Dermed er du garanteret god komfort uden at gå på kompromis med det feminine udtryk.

Ballerinaer

En flad ballerinasko er også en klassiker. Den er elegant og komfortabel og kan ligesom sandalen bruges til alle outfits. Sammensæt den med en kjole for at skabe et feminint look eller til mere sporty tøj for at give det modspil.

Sneakers

En tredje sko, du skal have i din garderobe er et par seje sneakers. Sneakers er komfortable og manges foretrukne fodtøj. De kan bruges året rundt og findes i adskillige varianter, hvorfor du nemt kan finde sneakers til både hverdag og fest.

Sorte pumps

Med de sorte pumps er vi igen tilbage ved det elegante og feminine. De svigter aldrig og er en nødvendighed i din garderobe, fordi de kan bruges til alt: jeans, culottebukser, kjoler, nederdele. Sørg for at dine sorte pumps er behagelige at gå i, for du kommer med garanti til at bruge dem rigtigt meget.

Sorte ankelstøvler

Den femte og sidste musthave er et par sorte ankelstøvler. Hvad enten du på job eller til fest, dur de bare altid. Lige nu er det måske ikke sæson for støvler, men det betyder ikke, at du ikke skal være på udkig efter det rigtige par – der er nemlig udsalg næsten over det hele, og det er en god mulighed for at få en masse kvalitet for pengene.