Brug din telefon som makeup spejl og meget mere

Apple produtker

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Du har stort set altid din telefon på dig, så udnyt hele dens potentiale. Telefonen kan når den et slukket bruges som makeup spejl, og en masse andre ting. Vi har kigget på de seneste gadgets til kvindens iPhone.

Vi kender alle til de mere traditionelle gadgets som bluetooth højtaler og forskellige høretelefoner, med og uden ledninger. Her vil vi kigge på de lidt mere alternative gadgets, som du måske ikke lige umiddelbart har hørt om. Et sølvarmbånd fra Wisewear, ligner umiddelbart et helt alminde sølv smykke, men hvis det kobles sammen med din iPhone vil du kunne tracke hjerterytme, holde øje med kalorieforbruget og fungere som skridttæller. Derudover kan det også give notifikationer om vigtige meddelelser eller opkald. Wisewear koster ca. 2050 kr. og kan købes på wisewear.dk

En anden stilfuld gadgets til kvinder er halskæden fra Altruis, som er en interaktiv halskæde der kobles til iPhonen via bluetooth. Halssmykket vibrerer ved vigtige notifikationer eller opkald. Den kan købes med Vinaya.dk til 2.930 kr.

Et nyt smartwatch har set dagens lys. det er fra den amerikanske producent Pebble, som er en virksomhed som startede på den amerikanske startup-børs kickstarter.com. Virksomheden fik hurtigt succes med deres simple smartwatch og har senere udviklet teknologien. Med deres seneste mere feminiske smartwatch, har de virkelig ramt plet, hvor de fast holdet det enkle og feminine look. Uret kan købes på Pebbles hjemmeside for 1.700 kr.

Fælles for alle disse gadgets er at du behøver en iPhone for at udnytte alle funktionerne. Helst den sidste nye. Du kan finde finde bedste pris og tilbud på din næste iPhone online, og bestille direkte online. Ofte er der mange penge at spare ved at sammenligne priser online og der findes utallige tjenester til det. Kig jer omkring ;)

By februar 23, 2017.    Uncategorized