Dit rygestop gør dig mere tiltrækkende

cigaret

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

En frisk ånde, hvidere tænder og en hud, der stråler af glød er blandt de goder, du går i møde, når du dropper dine cigaretter.

Der er utallige gode grunde til, at du bør lægge dem på hylden. Det vigtigste er selvfølgelig, at du kan se frem til et markant bedre helbred, hvor risikoen for blodpropper, hjertekarsygdomme og kræft er langt mindre. Du går dog også en fremtid i møde, hvor du bliver kønnere og mere tiltrækkende.

Din hud afslører din livsstil

Det er let at spotte rygeren, hvis man stiller en ikke-ryger og en ryger op ved siden af hinanden. Især på huden er det let at se en forskel. Huden på personen, der har røget i lang tid, vil ofte se mere grå, trist og tør ud end hos en person, der ikke har røget.

Du kommer til at se yngre ud, hvis du ikke ryger

Man kunne fristes til at tro, at “rygerhuden” er en permanent skade, der er forårsaget af den forurening, du udsætter din krop for, når du ryger. Det er dog ikke tilfældet. Det er i stedet et resultat af, at din blodtilførsel ikke fungerer optimalt, samt at indholdt af ilt i dit blod nedsættes.

Derfor får huden en nedsat evne til at reparere sig selv og opretholde en god fugtbalance. Herudover bliver kollagene og elastine-fibre hurtigere ødelagt. Det gør, at din hud bliver mere slap.

Det betyder imidlertid ikke, at alt bare bliver godt, hvis du stopper med at ryge. Huden bliver selvfølgelig påvirket positivt, og du vil helt sikkert kunne se forbedringer på din hud, men hvis du har røget i mange år, og rygningen har gjort stor skade på din hud, vil det ikke kunne forbedres markant. Hvis du stopper med almindelige cigaretter og begynder med e-cigaretter, kendes goderne ikke på samme måde. Du kan købe e-cigaretter her.

By september 13, 2017.  Ingen kommentarer  Helbred, Sundhed   Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>