Kender du John Masters Organics?

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Kender du John Masters Organics? John Masters er en meget kendt frisør fra New York, der arbejder ud fra en meget enkel filosofi. Og den lyder, at han ikke vil sætte sit navn på et produkt, som han ikke selv kan stå 100% inde for. Derfor bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten, og hans produkter er ufatteligt skånsomme, da de er 100% naturlige. John Masters produkter,  fra serien Organics, indeholder slet ingen tilsætningsstoffer! Produkterne er med andre ord, helt naturlige – og så er de samtidig super lækre!

Vi har her på redaktionen benyttet os af John Masters produkter i mange år, desværre er produkterne og selve brandet ikke super kendt i Danmark og det er synd, for de virker og er helt uden tilsætningsstoffer. DU kan i princippet sammenligne John Masters med Ole Henriksen, Ole Henriksen arbejder kun med hudpleje produkter, hvor i mod John Masters primært arbejder med håret, men tilbyder også en række hudplejeprodukter som ekstra supplement.

I sortimentet finder man blandt andet shampooer der er helt uden tilsat duft, det vil sige helt neutrale shampooer, der sågar kan bruges til små børn. Du kan finde den populære bare unscented shampoo ved at klikke her.

Alle produkterne fra John Masters Organics er EcoCert certificeret, og det er din sikkerhed for rene økologiske hårprodukter. Du kan finde et stort udvalg fra John Masters Organics serien her. Vi vil anbefale dig at prøve blandt andet Shine On og Evening Primrose shampooen fra Organics serien. 

Vi er helt sikre på du vil være yderst tilfreds med hårplejeserien, prøv den og smid en kommentar i kommentarfeltet når du har prøvet produktet. Hvis du allerede er bekendt med John Masters Organics serien, hører vi også meget gerne om det.

By maj 27, 2015.    Uncategorized