Musthaves der holder dig skøn gennem den kolde tid

Det bliver koldere og koldere udenfor, og det kan være hårdt for både hud, hår og humøret. Trods kulde, vind og regn skal du ikke gå på kompromis med skønheden og udseendet.

Så hvordan kæmper du dig på bedste vis gennem den mørke og kolde tid, alt imens du bevarer dit smukke ydre? Her får du et par essentielle tips til at holde dig selv skøn igennem den hårde vinter.

Sørg for at forkæle din hud

Vinterkulden er især hård ved din hud, og når det er koldt udenfor, har huden også en større tendens til at tørre ud og blive ru. Derfor er det vigtigt at investere i en god og fugtgivende creme, så du kan komme den tørre hud til livs og opnå et en lækker hud med en smuk glød.

Beaute Pacifique har et bredt udvalg af cremer og andre plejende produkter, som er perfekte til din plejende rutine eller blot, hvis du synes, din hud har brug for ekstra forkælelse. Et godt råd er nemlig at sørge for jævnligt at benytte en dybderensende og fugtgivende ansigtsmaske for at opnå en lækker og blød hud.

Hold dig varm og se godt ud på samme tid

Det er koldt, ja! Og selvom du ikke helt er klar til at gemme alle de flotte sommerkjoler væk, er det alligevel tid til at indse, at det er langt vigtigere at holde sig varm end at vise sig frem i alle de flotte sommerfund.

Men hvem har sagt, at man ikke kan se smart ud om vinteren, bare fordi man er nødt til at pakke sig selv ind i syv forskellige lag tøj? Med bluser i cashmere kan du nemlig både holde dig varm og se stilfuld ud på samme tid. Cashmere er perfekt til vinterbrug, eftersom det både holder dig varm, er behageligt, og så er det et tidløst musthave til garderoben.

Beskyt dit hår og bevar glansen

Den stride vinter er ikke kun hård ved din hud. Dit hår er ligeledes udsat, og du har måske oplevet, at dit hår har større tendens til at blive elektrisk, knastørt eller spalte i spidserne. Alt dette kan du undgå med de rette hårprodukter.

Det er vigtigt, at du bruger både en shampoo og en balsam, der matcher din hårtype. Til vinterbrug er det ekstra vigtigt at kigge efter hårprodukter, der tilfører håret en masse fugt, så du samtidig kan forebygge tørt hår og spaltede spidser.

Derudover er det essentielt at investere i en god og plejende hårkur, som reparerer og reducerer spaltede spidser og samtidig giver håret den nødvendige fugt, der skal til for at klare den kolde og tørre vinter.