Prøv en hårkur

shutterstock_552207544

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

De fleste ved godt at man skal passe på sit hår forskelligt fra sæson til sæson, men en ting er ens om det er sommerens varme eller vinterens kulde der udtørrer dit hår, og det er at det har brug for fugt og pleje for at holde sig sundt. Du har nok hørt rådede om, ikke at vaske hår hver dag, og at sparre på kemikalier og giftige tilsætningsstoffer er essentielt for dit hårs sundhed.

Når du bruger produkter i dit hår, er det en rigtig god ide at sikre dig, at du ikke bruger produkter, der er fyldt med disse stoffer, da de er skadelige for håret, hvilket også giver sig selv. Men selvom du passer godt på dit hår, ikke vasker det for ofte og ikke føntørrer det hele tiden, så kan det godt få brug for lidt ekstra pleje fra tid til anden – og her kommer en hårkur ind i billedet.

Du kan sammenligne en hår kur med en ansigtsmaske, altså noget der går ind og booster i en periode, og noget man ikke skal gøre for ofte, men som kan have en rigtig god virkning og sikre at dit hår har det godt og holder sig sundt.

En hår kur skal typisk påføres i fugtigt og nyvasket hår, hvor det skal sidde i, i en håndfuld minutter, inden du vasker det ud igen. En sådan kur eller hårmaske om man vil, påfører både næring og energi, og du vil lige så snart du vasker det ud, kunne mærke en forskel. Der findes mange producenter der laver hår kure, en af de bedste er det svenske mærke Maria Nila (find det her), der er helt uden tilsætningsstoffer og lignende.

Har du et andet favoritmærke, kan du uden tvivl også finde en hår kur fra dem.

 

 

By januar 12, 2017.    Sundhed