Tandblegning for det perfekte sommersmil

Dette indlæg er udarbejdet i samarbejde med den virksomhed der linkes til. Indlægget er derfor betalt - det samme gælder links.

Sommeren nærmer sig, og det betyder at vi skal være en masse udenfor og forhåbentlig have en masse sol og få lidt kulør på vores blege hvide vinterkroppe. Det er tid til at at passe på huden, for solen er som alle ved utrolig farlig, hvis man ikke beskytter sig og får for store mængder af den. Dette handler dog ikke om solpleje, dertil kommer der et senere indlæg, der tager dette emne op.

Det skal derimod handle om noget, der for nogen, er et lige ømtåleligt emne, nemlig vores smil. Når vi får mere kulør i hovedet, så skiller farven på vores tænder sig også endnu mere ud. Især hvis du har flotte hvide tænder, så ser de endnu hvidere ud, hvis du får en brunt sommer teint i hovedet.

Vi kommer heller ikke uden om, at hvide tænder er det vi alle sammen gerne vil have, men som nogen af os kan være slemme til at forpurre med lidt for meget rødvin og lidt for meget kaffe, der som bekendt farver tænderne. Skulle du så fræk også at ryge, ser det endnu værre ud. Heldigvis er skaden ikke uoprettelig, og der kan gøres meget.

Der findes en lang række råd der siges at hjælpe på at få hvide tænder, og selvom det langt fra er alle sammen der virker, så er der også sandhed i nogen af dem.

Vi har snakket med en tandlæge i København og spurgt ind til myter og råd omkring tandblegning.Vi fik eksempelvis svar på, at det godt kan hjælpe af spise æbler, men at skaderne fra syren i dem på sigt ikke gør det til en god ide. Vi fik også svar på, at bagepulver ikke har nogen gavnlig effekt, selvom myter siger, at man kan putte det på tænderne, for at blege dem.

I sidste ender kommer det dog ned til, at langt det letteste er at besøge en tandlæge og få bleget tænderne, hvis du gerne vil have det perfekte sommersmil frem.

By marts 20, 2016.    Uncategorized