Vejen til et gladere jeg

Den ydre skønhed har en stor plads på de sociale medieplatforme. Både mænd og kvinder kan tage tonsvis af billeder fra en bytur og få en masse likes og kommentarer om hvor vidunderlige de ser ud, men som man også har sagt det i mange år; man skal kæmpe for skønheden.

Samtidig er der en særlig forbindelse mellem hvor meget et glad selfie vil smitte af på beskuerne, jo mere man finder de tilstedeværende smil som skønne og tiltrækkende, desto større er tendensen til at man vil få nogle gode svar retur.

Gennemskuelige dækninger

En af de større problemer når man skal have taget et selfie, er hvis ens lave selvværd kommer i vejen; hvad det ofte kan gøre. Kender du en som har en underlig tendens til at undlade et tandsmil, så ser det hele så underligt unaturligt ud.

Fordi noget virker off, så begynder man som beskuer at fokusere mere på dette og oplevelsen vil være anderledes end ønsket. Er du derfor en type som er bevidst om visse problemer du har med dit ydre, så vil du forsøge at dække problemerne, og gør du dette forkert, så får du en af de her tydelige signaler der kan bringe en off fornemmelse.

Hvis du for eksempel har et problem med meget tydelige hår på benene, og du ikke altid har haft energien til at gøre noget ved det, jamen så kan man let forestille sig at du til en fest vælger at tage bukser på, eller at du for at dække dine ben iføre dig nogle leggings under en frisk kjole. Kjolen vil udstråle den glæde og frihed som du sikkert har følt, men et trænet øje vil undre sig; hvorfor leggings?                      

Nemme løsninger

Det sjove er at mange af disse problemer kan faktisk løses ganske enkelt, men med et resultat der går udover nogles fatteevne.

Tager vi hurtigt tandsmilet så er spørgsmålet om der overhovedet er et problem eller om det er noget som nymoderne tandteknik kan rette op på. Måske skal man gå med bøjle i lidt tid, måske er det bare en hurtig afblegning, men at få dette ordnet vil være over en kort periode sammenlignet med hvor længe du vil kunne glæde dig over det for eftertiden.

Det samme vil gælde en uønsket hårvækst. Du kan i dag få foretaget laserbehandlinger som fjerner behåringen permanent; hvilket betyder at hvis du af en eller anden grund ikke gider eller orker at anskaffe dig voks eller skraber, så er der en tredje mulighed, og heldigvis for dig så kan du let finde en pris på permanent hårfjerning der ikke ruinerer dig uden at du skal gå på kompromis med sikkerhed.

Løsningerne på dine problemer er nemme og jo mere du udskyder det, jo længere vil der gå før du kan tage billeder med dine venner til fester, hvor du er den strålende stjerne du altid har forsøgt at være, og det er uden at skulle skjule dig for kameraet. Du er nemlig bare dig selv.